Un apropiat al lui Renato Usatîi a fost încătuşat în sala de judecată

Un apropiat al lui
Renato Usatîi a fost încătuşat în sala de judecată

FOTO Arhivă

Felix Grincu, un apropiat al liderului PPPN Renato Usatîi, a fost încătuşat în sala de judecată a Curţii de Apel Chişinău, joi, 24 noiembrie. Instanţa de apel a dat curs demersului procurorilor, care au solicitat mandat de arestare pe numele lui Grincu.

Felix Grincu a fost reţinut de poliţie în seara de 17 noiembrie la sediul PPPN din Chişinău, fiind bănuit de escrocherii în proporţii deosebit de mari, iar Judecătoria sectorului Râşcani a decis la 18 noiembrie plasarea acestuia în arest la domiciliu.
 
Consilierul municipal PPPN Ilan Caşu susţine că dosarul lui Grincu este o comandă politică, organele de drept expunându-se anterior asupra nevinovăţiei lui Grincu.
 
Un grup de susţinători ai PPPN au protestat azi la Curtea de Apel cerând libertate pentru Felix Grincu.
 
Tot azi, un grup de aproape 200 de persoane au protestat la Judecătoria sectorului Râşcani, unde urma să se decidă asupra legalităţii intentării de către procurori a unui dosar penal pe numele lui Renato Usatîi privind tentativa de asasinare a bancherului Gherman Gorbunţov. Şedinţa a fost amânată pentru data de 2 decembrie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: