Un angajat al unei spălătorii auto din Chişinău riscă închisoare pentru că s-a plimbat cu maşina unui client

Un angajat al unei spălătorii auto din Chişinău riscă închisoare pentru că s-a plimbat cu maşina unui client

Un tânăr de 24 de ani din Chişinău, angajat la o spălătorie auto, a decis să facă o plimbare cu maşina unui client, în timp ce proprietarul era plecat. Acum, acesta riscă o pedeapsă cu amendă între 29.000 şi 67.500 de lei sau închisoare de la un an până la trei ani, pentru că fapta sa este calificată ca fiind răpire de autovehicul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Inspectoratului sec. Râşcani, au fost sesizaţi în dimineaţa zilei de 29 iulie, de către un tânăr în vârstă de 26 ani, care a comunicat că i-a fost sustras automobilul de  marca „Nissan Qashqai”, pe care la parcat pe teritoriul spălătoriei auto amplasat  pe str. Calea Orheiului. Prejudiciul care i-a fost cauzat constituia 262.000 lei.

În cadrul acţiunilor de investigaţii, poliţiştii au stabilit că suspectul în comiterea infracţiunii activează ca angajat al spălătoriei auto, iar proprietarul i-a lăsat unitatea de transport şi cheiile pentru ca acesta să o spele. Ulterior, tânărul a urcat la volanul unităţii de transport fără acordul proprietarului şi a părăsit teritoriul spălătoriei.

Suspectul a fost reţinut la intrarea în oraşul Cricova, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acţiunilor procesual penale, individul şi-a recunoscut vinovăţia, comunicând că a răpit automobilul pentru a se plimba.  


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: