Un american a găsit 43.000 de dolari într-o canapea pe care a cumpărat-o cu 35 de dolari

Un american a găsit 43.000 de dolari într-o canapea pe care a cumpărat-o cu 35 de dolari

Un bărbat din statul Michigan, SUA, a găsit 43 mii de dolari în canapeaua pe care a cumpărat-o cu doar 35 de dolari dintr-un magazin de tip second-hand. Când a ajuns acasă, acesta a depistat banii în una din pernele canapelei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totuşi, americanul nu a stat mult pe gânduri şi a decis să ramburseze banii. Administratorul magazinului, în care se vând diferite obiecte de mâna a doua, iar venitul este investit prin intermediul unui ONG în diverse acţiuni de caritate, i-a organizat bărbatului o întâlnire cu familia care oferise în dar canapeaua. 

Familia respectivă a rămas profund surprinsă de vestea cu banii. Ei au mărturist că acea canapea aparţinea străbunelului lor care decedase cu un an în urmă.

Administratorul magazinului a afirmat că a mai auzit cazuri când cumpărătorii găsesc ceva în plus în mobilier decât ceea ce le-a fost vândut, însă este pentru prima oară când cumpărătorul a returnat bunul găsit, scrie ABC News.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: