Drapelele UE şi ale Republicii Moldova au fost arborate în centrul Capitalei, cu ocazia succeselor obţinute la summitul de la Vilnius

Drapelele UE şi ale Republicii
Moldova au fost arborate în centrul Capitalei, cu ocazia succeselor obţinute la summitul de la Vilnius

Drapelele UE Şi ale Republicii Moldova vor fi arborate în centrul Capitalei FOTO: Arhivă

Drapelele Uniunii Europene şi ale Republicii Moldova au fost arborate în centrul Chişinăului, cu ocazia succeselor obţinute la Summitul de la Vilnius.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca urmare a succeselor obţinute de Republica Moldova la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, în special parafarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, Primăria municipiului Chişinău a arborat, începând de astăzi, drapelele UE şi ale Republicii Moldova.

Acestea au fost arborate pe bulevardul central al Capitalei, Ştefan cel Mare şi Sfânt, dar şi în Piaţa Marii Adunări Naţionale. De asemenea, potrivit unui comunicat al Primăriei, astăzi, pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în Piaţa Marii Adunări Naţionale, va fi aprins iluminatul de sărbătoare. 

Inaugurarea Pomului de Crăciun, dar şi aprinderea iluminatului de sărbătoare în tot oraşul, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, va avea loc pe 1 decembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: