Trafic suspendat în centrul Capitalei

Trafic suspendat în centrul Capitalei

FOTO arhivă

Autorităţile municipale anunţă că în perioada 19 noiembrie (ora 5.00) - 21 noiembrie (ora 5.00) traficul rutier va fi suspendat pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, în perimetrul străzilor Columna şi 31 august 1989, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea, în zilele de sâmbătă şi duminică, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexe Mateevici, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni şi Vasile Alecsandri, în legătură cu desfăşurarea lucrărilor de curăţare şi defrişare a arborilor. 

Pe perioada executării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează: 

Troleibuze 

Ruta de troleibuz nr. 3 – se anulează;
Rutele de troleibuz nr. 7 şi nr. 10 – se scurtează până la bd. Renaşterii Naţionale (Circ);
Rutele de troleibuz nr. 24, nr. 25 şi nr. 29 – se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Mihai Viteazul şi în continuare pe traseele stabilite. Circulaţia nocturnă a troleibuzelor de pe ruta nr. 24 se sistează. 
Ruta de troleibuz nr. 4 – se modifică după cum urmează: de pe bd. Constantin negruzzi pe str. Ciuflea, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit. 

Traseul rutelor nr. 5 şi nr. 8 se scurtează până la Universitatea de Medicină şi Farmacie, după cum urmează – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, Bucureşti, A. Şciusev, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite;

Autobuze

Ruta de autobuz nr. 11 – se modifică după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze

Rutele nr. 127 şi nr. 129 – de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 124 – de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit. Retur – de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. Alexe Mateevici, str. Armenească, str. A. Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit. 

Ruta nr. 188 – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit. 

Ruta nr. 116 – de pe str. Vasile Alecsandri pe str. Pan Halippa, str. Alexe Mateevici, str. Armenească şi în continuare pe traseul stabilit. 

Ruta nr. 138 – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit. Retur – de str. Vasile Alecsandri pe str. Pan Halippa, str. Alexe Mateevici, str. Armenească şi în continuare pe traseul stabilit.
 
Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările