Tiraspolul taie semnalul posturilor TV de la Chişinău

Tiraspolul taie semnalul posturilor TV de la Chişinău

Nina Ştanski, aşa-numitul ministru de externe al republicii autoproclamate

De la 1 decembrie, telespectatorii din regiunea transnistreană ar putea să nu mai aibă acces la semnalul postului public de televiziune Moldova 1. De la 1 noiembrie, cei de peste Nistru nu mai pot urmări programele postului privat de televiziune Publika TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o întrevedere cu vicepremierul pentru Reintegrare, Eugen Carpov, la Chişinău, Nina Ştanski, așa-numitul ministru de externe de ka Tiraspol, a declarat presei că este o reacţie la faptul că nu s-a ajuns la o înţelegere privind transmiterea semnalului a două posturi de televiziune din regiunea transnistreană în partea dreaptă a Nistrului, relevă Info-Prim Neo.

Nina Ştanski a declarat că, dacă nu se va ajunge la un numitor comun până la 1 decembrie, locuitorii de peste Nistru nu vom mai privi Moldova 1. „Cred că ne aflăm într-o situaţie foarte complicată, pentru că nu vedem un progres în acest domeniu", a menţionat Nina Ştanschi. 

Pe de altă parte, Eugen Carpov a declarat că nu există motive pentru a interzice semnalul televiziunilor din regiune, doar că acestea trebuie să îndeplinească condiţiile Consiliului Coordonator al Audiovizualului. La acest subiect se va mai reveni, a spus vicepremierul. 

Tiraspolul spune „Nu" plăcuțelor de înmatriculare propuse de autoritățile de la Chișinău


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările