TENIS Radu Albot obține victorie în debutul turneului de la Astana

TENIS Radu Albot obține victorie în debutul turneului de la Astana

Radu Albot, liderul naționalei Moldovei

Jucătorul moldovean de tenis, Radu Albot a început cu dreptul evoluția în turneul de tip challenger găzduit de capitala Kazahstanului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe tabloul principal al competiției asiatice, proba de simplu, sunt prezenți 32 de concurenți, moldoveanul fiind favoritul numărul 7. În primul meci disputat, Albot s-a confruntat cu sportivul uzbec Sarvar Ikramov. Conaționalul nostru a învins în două seturi (6-4, 6-3) și s-a calificat în runda a doua în care îl va întâlni pe rusul Ilia Beleaev.

Favorit principal în acest turneu este experimentatul sportiv german Rainer Schuettler, numărul 125 mondial

Simultan, Radu participă și în compdetiția de dublu, în pereche cu ucraineanul Artiom Smirnov. Și în această probă el nu a avut emoții în depășirea primei bariere. Cuplul moldo-ucrainean i-a devansat pe kazahii Anton Saranciukov și Denis Evseev (6-3, 6-2). Următorul meci va fi un test exigent pentru Albot și partenerul său deoarece se vor confrunta cu favoriții numărul 1 - Mihail Elgin/Aleksandr Kudreavțev (Rusia).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările