Telestar Media renunţă la frecvenţa naţională pe care emite Canal 2

Telestar Media renunţă la frecvenţa naţională pe care emite Canal 2

Telestar Media, deţinătoarea licenţelor de emisie ale posturilor de televiziune Canal 2 şi Canal 3, renunţă la frecvenţa naţională pe care emite Canal 2.

Totodată, îndeamnă Guvernul şi instituţiile responsabile din domeniul audiovizualului să returneze această frecvenţă naţională Societăţii Române de Televiziune, pentru difuzarea în Republica Moldova a TVR Moldova, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă, Telestar Media menţionează că în ultimul timp se atestă tot mai multe presiuni asupra celor două televiziuni, Canal 2 şi Canal 3, dar şi a celor afiliate din cadrul General Media Group. Numărul atacurilor se înteţeşte, iar caracterul presiunilor este tot mai divers, venind inclusiv din partea unor instituţii de stat. Ţinte devenind atât instituţiile media, cât şi jurnaliştii în particular.

„Din informaţiile de care dispunem, se va încerca inclusiv preluarea abuzivă a frecvenţei naţionale de la Canal 2 în favoarea unui alt canal de televiziune care promovează interese străine ţării noastre”, precizează sursa citată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: