Tânăr din Republica Moldova, găsit împuşcat pe un câmp din România

Tânăr din Republica Moldova, găsit împuşcat pe un câmp din România

FOTO Arhivă

Un tânăr de 31 de ani din Republica Moldova a fost găsit, sâmbătă dimineaţa, pe un câmp din localitatea bistriţeană Cepari, prezentând plăgi împuşcate în zona superioară a corpului, scrie Agerpres în pagina electronică, citată de IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sârb, a declarat că bărbatul rănit a fost găsit în jurul orei 04.00 dimineaţa, în locul numit „Pe sărata”, de către un bărbat care a alertat 112.
 
Potrivit reprezentantului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, echipajul care a intervenit la caz a preluat pacientul cu plăgi împuşcate în membrele superioare, torace şi zona gâtului. Acesta a fost stabilizat, era conştient şi a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe Bistriţa pentru investigaţii suplimentare.
 
Poliţiştii au stabilit că rănile suferite au survenit în urma unui conflict spontan cu un alt cetăţean moldovean, care a fugit de la faţa locului şi a fost prins câteva ore mai târziu în judeţul Maramureş.
 
La locul faptei nu a fost găsită nicio armă, anchetatorii urmând să stabilească dacă a fost folosită una letală sau neletală. Cercetările în acest caz continuă.
citeste totul despre: