Sute de premii de la „Adevărul“ pentru cei abonaţi de Ziua Presei Scrise

Sute de premii de la „Adevărul“
pentru cei abonaţi de Ziua Presei Scrise

Premiile vă aşteaptă la Oficiul Poştal central din Chişinău. FOTO: Adevărul

Pe 19 iunie, de Ziua Presei Scrise, „Adevărul“ te alintă cu daruri. Vino la standul nostru din Oficiul Poştal central din Chişinău, fă-ţi un abonament şi te premiem pe loc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru asta trebuie să te abonezi cel puţin pentru o lună la ziarul „Adevărul“ Moldova sau pentru minim trei luni la una dintre revistele noastre: „Historia“, „Dilema Veche“, „Foreign Policy“„OK!“, „Click! Pentru femei“, „Click! Poftă bună“ şi „Click! Sănătate“. Preţurile sunt accesibile şi pornesc de la 16 lei, în cazul ziarelor, şi de la 36 de lei, în cazul revistelor.

Astfel, împreună cu cele mai proaspete, captivante şi utile informaţii din publicaţiile noastre, ai un cadou garantat. Este vorba de reviste, cărţi din colecţiile „National Geographic“ şi „Jane Austen“, DVD-uri din seriile „Stan şi Bran“, „Alfred Hitchcock“ şi „Marilyn Monroe“. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi. Nimeni nu va pleca acasă cu mâna goală. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările