Supărat pe Voronin, a atacat convoiul Angelei Merkel. Explicaţia ciudată a tânărului care a aruncat o sticlă cu benzină în coloana de maşini

Supărat pe Voronin, a atacat convoiul Angelei Merkel. Explicaţia ciudată a tânărului care a aruncat o sticlă cu benzină în coloana de maşini

Angela Merkel a folosit un Audi blindat la Chişinău FOTO: Dumitru Goncear

Tânărul care a aruncat o sticlă cu benzină în convoiul cancelarului german susține că a vrut, de fapt, să-și dea foc pentru că a fost anterior condamnat pe nedrept. O instanță de la Chișinău a emis ieri un mandat de 30 de zile de arest preventiv pe numele lui Iurie Vâlcov (23 de ani), acuzat de huliganism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adus în cătușe la Judecătoria sectorului Râșcani al Capitalei, el a a dat o explicație cel puțin ciudată: de vină ar fi fostul președinte al Moldovei, comunistul Vladimir Voronin. Am vrut să se stabilească adevărul. Voronin stă la libertate și bea ceai, dar noi suntem închiși. Voronin și-a bătut joc de mine, să-l bage pe el la pușcărie, că și-a bătut joc de oameni, le-a spus tânărul jurnaliștilor, înjurându-l întruna pe liderul comuniștilor.

Procurorii susțin că înainte de arunca sticla cu benzină și alcool în convoiul oficial, tânărul fumase canabis. El a încercat să-și dea foc în semn de protest că a fost anterior reținut de mai multe ori de organele de drept, dar s-a speriat când a văzut polițiștii îndreptându-se spre el și a aruncat sticla. Bărbatul este cercetat acum pentru huliganism și riscă până la 7 ani de închisoare.

Convoiul oficial al Angelei Merkel a fost atacat cu cocktail Molotov la Chișinău

VIDEO Angela Merkel, aterizare moale la Chişinău! Vezi cum s-a prăbuşit în fotoliul din biroul preşedintelui Moldovei

Angela Merkel şi-a încheiat vizita oficială în Republica Moldova cu o excursie în beciurile de la Cricova


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările