SUA şi UE cer calm şi ordine la alegerile din Republica Moldova

SUA şi UE cer calm şi ordine la alegerile din Republica Moldova

Asif J. Chaudhry, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al SUA în Republica Moldova

"Alegerile din 28 noiembrie sunt o ocazie istorică pentru oamenii din Moldova de a-şi confirma angajamentul faţă de principiile democratice", se arată într-o declaraţie comună a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chişinău şi a Delegaţiei Uniunii Europene în Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ambasada Statelor Unite ale Americii şi Delegaţia Uniunii Europene în Moldova îndeamnă partidele din R.Moldova "să ajute la desfăşurarea alegerilor de duminică la nivelul standardelor europene şi internaţionale, asigurându-se că atât perioada electorală cât şi cea post electorală vor decurge într-o atmosferă de pace şi ordine".

"Un proces electoral liber, corect şi transparent este o parte indispensabilă a guvernării democratice şi este o ocazie pentru populaţia din R.Moldova să-şi confirme angajamentul faţă de principiile democratice, bazându-se pe progresele pe care ţara le-a făcut până în prezent", se arată în declaraţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările