SUA: Un copil de 14 ani a împuşcat mortal toţi membrii familiei sale, după care a sunat la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de 14 ani şi-a împuşcat mortal toţi cinci membri ai familiei sale, în propria casă, în statul Alabama, situat la sudul Statelor Unite. După ce a comis crima, în jurul orei 22.30, ora locală, băiatul a sunat la 911.

Iniţial, acesta nu şi-a recunoscut vina şi a încercat să inducă poliţiştii în eroare, spunând că se afla în subsolul casei, iar la un moment dat a auzit împuşcături. Peste câteva ore de interogări, băiatul a recunoscut că el este autorul crimei.

Potrivit CNN, victimele sunt: tatăl băiatului de 38 de ani; mama vitrigă de 35 de ani; fratele său de 6 ani; sora sa de 5 ani şi un frate de doar 6 luni. 

Trei membri ai familiei au murit pe loc, iar alţi doi au ajuns în stare critică la spital, unde s-au stins în scurt timp.

Arma din care copilul a comis crima, un pistol de calibrul 9mm, deţinută ilegal de unul dintre membrii familiei, a fost găsită aruncată la marginea drumului, în apropiere de casa unde a avut loc tragedia. 

Deocamdată, autorităţile americane încă nu au stabilit care a fost motivul ce l-a împins pe băiat să-şi omoare toată familia. De asemenea, nu a fost stabilit cum a obţinut acesta pistolul cu care a tras.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite