Soţia lui Andrei Tranga, proprietarul restaurantelor „La Plăcinte”, arestat pentru şantaj: „Nu am crezut că va veni o zi când mă voi dezamăgi atât de mult de sistemul nostru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Natalia Tranga via Facebook
FOTO Natalia Tranga via Facebook

Natalia Tranga, soţia lui Andrei Tranga, proprietarul lanţului de restaurante „La Plăcinte”, care a fost arestat într-un dosar penal deschis pentru şantaj, a făcut prima declaraţie de la reţinerea omului de afaceri.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Natalia Tranga s-a arătat extrem de dezamăgită de sistemul din Republica Moldova: „când nu există dreptate, dar există interesele unor factori de decizie care deţin puterea”. 

Totuşi, Natalia Tranga şi-a exprimat speranţa că procurorii şi judecătorii vor lua o decizie corectă în acest caz şi vor face claritate „în acest haos”.

Natalia Tranga spune că tot ce a construit familia ei timp de 20 de ani, referindu-se la lanţul de restaurante „La Plăcinte” şi „Andys Pizza”, riscă să fie distrus.

Soţia omului de afaceri povesteşte că împreună cu acesta cresc trei copii, pe care îi învaţă anumite valori, precum dragostea faţă de patrie, de cultura moldovenească, îi învaţă să aibă cumsecădenie, iar acum îi este greu să le explice copiilor săi ceea ce se întâmplă, „de ce prietenii trădează, nu există dreptate şi de ce tata nu a fost alături de sărbătorilor pascale”.

„Cum să le explic părinţilor că fiul lor a fost calomniat, că sunt puţine şanse ca organele de drept să se clarifice în această înşelăciune şi că în curând îl vor vedea pe fiul lor acasă. Mie îmi este foarte dureros să văd o mamă care plânge cu disperare şi un tată care într-o zi a îmbătrânit cu 20 de ani. Ei mereu au fost mândri de fiul lor, iar acum au rămas cu singurătatea şi deznădejdea”, spune Natalia Tranga.

Milionarul Andrei Tranga, proprietarul celui mai mare lanţ de restaurante din Republica Moldova, „La Plăcinte şi Andy`s Pizza”, a fost reţinut de procurorii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) vineri, 26 aprilie, într-un dosar penal deschis pentru şantaj.

Informaţia a fost confirmată pentru Adevărul de către şeful PCCOCS, Nicolae Chitoroaga, care a declarat că Andrei Tranga a primit mandat de arestare pe un termen de 30 de zile, într-un dosar penal deschis pentru şantaj. Procuratura nu a oferit alte detalii pe acest caz.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite