Situaţia pe traseele naţionale, în ultimele 24 de ore

Situaţia pe traseele naţionale, în ultimele 24 de ore

FOTO dse.md

Administraţia de Stat a Drumurilor şi subdiviziunilor teritoriale ale IGSU anunţă că, la moment, traseele naţionale din R.Moldova, cât şi accesul spre localităţi sunt practicabile. La sud şi centru se circulă în condiţii de iarnă, pe drumuri s-a format  gheţuş.

Ştiri pe aceeaşi temă

La lucrările de împrăştierea materialului antiderapant pe partea carosabilă au fost implicate 449 unităţi de tehnică şi 559 persoane, fiind împrăştiate circa 4.168 tone de material antiderapant. 

Conform datelor operative colectate de la furnizorii de energie electrică în urma precipitaţiilor nu au fost înregistrate deconectări de la livrarea cu energie. 

Pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii şi pompierii au intervenit în cinci situaţii de deblocare şi tractare a autoturismelor blocate. 

Angajaţii IGSU au intervenit pe traseul Chişinău- Cimişlia unde au reuşit să deblocheze un autocamion şi o maşină care au derapat din cauza gheţuşului. 

Tot de intervenţia salvatorilor a fost nevoie joi, 10 ianuarie, în apropierea satului Alava, raionul Ştefan Vodă, pentru tractarea unui microbuz şcolar fără copii. 

Alte lucrări au foste efectuate la Sîngerei şi Criuleni, iar la Bălăbăneşti pompierii au preluat un bărbat în vîrstă de 56 de ani şi l-au transportat pînă la ambulanţă pentru ca acesta să poată primi îngrijiri medicale. 

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI va monitoriza în continuare situaţia din ţară şi va interveni pentru prevenirea situaţiilor de risc. În continuare oamenii sunt rugaţi să fie precauţi şi să asculte mesajele autorităţilor, iar în situaţii de urgenţă să apeleze Serviciul 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: