Scandal sexual cu cerere în căsătorie. „Prinţul“ Raţiu: „O iubesc de mor pe Tatiana!“

Scandal sexual cu cerere în căsătorie. „Prinţul“ Raţiu: „O iubesc de mor pe Tatiana!“

Tatiana și prințul ei, la Chișinău

Andrei Prisecaru, alias „prinţul" Raţiu, patronul unei agenții de fotmodele din România acuzat de proxenitism, vine cu propria părere despre scandalul sexual în care au fost implicate și fete din Republica Moldova.

Contactat de echipa „Acces Direct", el a mărturisit că este îndrăgostit lulea de Tatiana P., tânăra de la Soroca, de 22 de ani, care l-a dat pe mâna Poliției.

„Acest scandal este o aberaţie. Am trăit cea mai frumoasă poveste de dragoste cu Tatiana. M-am logodit cu ea. Toată lumea a fost de acord, părinţii ei ştiau. Ea mă iubeşte, eu o iubesc", a spus „prinţul" Raţiu.

Bărbatul are şi o explicaţie pentru faptul că opiniile fetei s-au schimbat cu 180 de grade: „Părinţii ei au fost forţaţi de cămătari. A fost răpită de finul părinţilor ei de la facultate. Acest personaj interlop, Silviu Neamţu, a încercat să-mi strice imaginea, m-a ameninţat că mă bagă în puşcărie dacă nu mă despart de ea. Părinţii Tatianei s-au împrumutat la el de sume considerabile".

Fotomodele de la Chişinău implicate într-un scandal sexual în România

Andrei Prisecaru speră că până la urmă totul se va rezolva, iar în cazul unui deznodământ fericit acesta va avea loc în platourile emisiunii de la Antena 1. „Voi veni cu probe. Va fi cea mai senzaţională telenovelă. Ne vom căsători la «Acces Direct»!", a promis el.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările