Salvatorii instalează puncte de reabilitare anticaniculă în Chişinău, dar şi alte regiuni

Salvatorii instalează puncte de reabilitare anticaniculă în Chişinău, dar şi alte regiuni

FOTO IPN

Salvatorii instalează puncte de reabilitare anticaniculă în cele cinci sectoare ale Capitalei, dar şi în municipiul Bălţi, Cahul şi Comrat. Oamenii pot veni aici pentru a bea apă şi a se proteja de soare, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, corturile anticaniculă vor lucra zilnic de la ora 11.00 până la 18.00. Acestea sunt instalate în locurile cu un flux sau concentraţie mare de oameni.

În sectorul Botanica cortul este instalat pe bulevardul Dacia, în apropierea Centrului Comercial „1000 de Mărunţişuri”; în sectorul Centru – în preajma Pieţei Centrale; în sectorul Râşcani – lângă Piaţa „Matei Basarab”, în sectorul Buiucani – pe strada Calea Ieşilor, 1 şi în sectorul Ciocana – pe strada Ginta Latina nr.18.

Meteorologii au emis pentru perioada 12-16 iunie, avertizare cod galben de caniculă. Temperaturile maxime ale aerului vor atinge valori pozitive de 33 şi 34 de grade Celsius, predominant în raioanele centrale şi de sud ale ţării.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: