REVISTA PRESEI: Horoscopul politicienilor, în 2011

Jurnaliștii de la Pro TV au realizat horoscopul principalilor lideri politici din Moldova, pentru acest an. Conform predicțiilor astrale, Marian Lupu și Vlad Plahotniuc își vor vedea ambițiile împlinite, iar Vlad Filat va suferi din cauza banilor. Cele mai nefaste predicții astrale îl vizează pe Vladimir Voronin, care ar putea nimeri într-un accident.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe pagina de deschidere a Publika.md, benzina e la putere. În schimb, cei care o plătesc nu se află pe aceeași poziție favorabilă. De astăzi, motorina se scumpește cu 60 de bani, iar benzina cu 40 de bani. Litrul de benzină cu cifra octanică 95, va costa 15,40 de lei, un real record pentru locuitorii din Moldova. Aceasta este cea de-a opta modificare a prețului la benzină, din 2010 și până în prezent, în timp ce la motorină asistăm la cea de-a șaptea schimbare de preț.

Fiindcă sâmbătă s-au împlinit 161 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu, Jurnal.md a făcut o trecere în revistă a principalelor evenimente culturale care au avut loc în Chișinău. Și Timpul a surprins această zi comemorativă, dar într-o manieră ușor ironică: Vladimir Voronin a fost surprins de fotoreporteri într-o ipostază politico-romantică, în apropierea unui bust al poetului nepereche.

Dacă tot e iarnă, iar necesarul de vitamine al fiecăruia trebuie completat cu cât mai multe fructe, aflăm de pe prima pagină a portalului Unimedia.md cum vânzătorii pun preț pe fructe, într-o formă care poate lesne induce în eroare un cumpărător obișnuit. Șmecheria lor, paguba clienților, constă în faptul că prețul este afișat incomplet, cu o valoare la vedere, iar zecimalele, la limita rotunjirii, sunt inscripionate cu caractere foarte mici.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările