REVISTA PRESEI Cinci tineri din Strășeni, constrânși să-și înmormânteze mama pentru a doua oară

REVISTA PRESEI Cinci tineri din Strășeni, constrânși să-și înmormânteze mama pentru a doua oară

Copiii și-au dat seama de încurcătură abia după ce au încheiat funeraliile. Sursa: Protv.md

Tinerii și-au dat seama că, în locul mamei lor, au plâns la coșciugul unei femei străine, după ce au cerut de la morgă inelul pe care aceasta îl purtase. Medicul legist care a încurcat trupurile celor două femei defuncte nu a mai putut fi găsit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cinci tineri din satul Recea, raionul Strășeni, urmează să-și îngroape mama pentru a doua oară, relevă Protv.md. Acest lucru se datorează faptului că tinerii au făcut funeraliile pentru o femeie străină, fapt de care au aflat abia după ce sicriul pe care au plâns a fost acoperit cu pământ.

Ulterior tinerii au revenit la morgă pentru a recupera inelul mamei lor defuncte, însă angajații de la prosectură au spus că trupurile neînsuflețite ale celor două femei ar fi fost încurcate de medicul legist.


Republica Moldova este departe de „povestea de succes" prezentată de Uniunea Europeană

Acesta este subiectul unui reportaj realizat de săptămânalul german Der Spiegel, preluat de EuropaLibera.org și în care este ilustrată viața mai multor copii ai căror părinți au plecat peste hotare.

Der Spiegel mai relevă faptul că după destrămarea Uniunii Sovietice, țara noastră, descrisă drept „relativ bogată" a devenit cel mai sărac stat din Europa, cu circa un milion de cetățeni plecați la muncă în străinătate.


Meciurile trucate și pariurile ilegale, în Codul Penal

Noul proiect de lege elaborat de CCCEC și Procuratura Anticorupție vizează pedepse penale pentru cei implicați în astfel de acțiuni, relevă Unimedia.md.

În ultimele zile ofițerii Anticorupție au desfășurat percheziții la patru cluburi de fotbal, cinci fotbaliști și trei presupuși intermediari. Totodată au fost deschise două dosare penale pentru escrocherie și abuz în serviciu.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările