Revista presei: „Cine și de ce l-a chemat pe Narîșkin”

Presa de la Chișinău scrie în continuare despre vizita lui Serghei Narîșkin, șeful administrației prezidențiale de la Moscova. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Citiți în ziarul Timpul „Cine și de ce l-a chemat pe Narîșkin".

Postul de radio Europa Libera publică un interviu cu Vlad Filat care răspunde la întrebarea "Cine, când și unde va decide ce coaliție trebuie sa guverneze Republica Moldova în următorii patru ani". "Comunicarea pe care o am eu cu reprezentanții oficiali ai Federației Ruse o realizez pe linia guvernamentală, mai cu seama că am avut foarte de curând o discuție cu premierul rus Putin", a declarat Vlad Filat întrebat despre vizita lui Narîșkin și întâlnirea acestuia cu liderii politici de la Chișinău .
După întâlnirea liderului Marian Lupu cu "emisarul" rus Serghei Narîșkin, portalul de știri Unimedia a întrebat-o pe interpreta Geta Burlacu, cea care s-a filmat în spoturi electorale pentru Partidul Democrat, ce crede despre o coaliție între PD și PCRM. " Acolo unde există partbiletul rosu, nici nu se vorbește despre democrație. Domnule Lupu, nu mă dezamăgiți nici pe mine, nici pe cei care v-au votat!", declară Geta Burlacu. La același subiect, Ziarul de Gardă l-a abordat pe interpretul Ion Suruceanu. "Nu îmi vine să cred că e posibilă o asemenea alianţă", a aspus acesta.
Agenția de știri Info Prim Neo publică un interviu cu Kalman Mizsei, reprezentat special al UE pentru Republica Moldova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările