REVISTA PRESEI : Şi prim-miniştrii au pasiuni. Vezi ce îi place lui Vlad Filat să facă în timpul liber

REVISTA PRESEI : Şi prim-miniştrii au pasiuni. Vezi ce îi place lui Vlad Filat să facă în timpul liber

Vlad Filat

De când e premier nu mai are timp să facă sport. Este vorba despre prim-ministrul moldovean, Vlad Filat, cel care în ultimul an a uitat de timp liber.

Potrivit site-ului Unimedia.md, premierului Vlad Filat îi place rock-ul şi trupa "Scorpions", iar când merge în deplasări, îşi ia cu el iPad-ul, de unde navighează pe internet. „Îmi place să merg la pescuit, să joc biliard, să fac sport - tenis, la sală ar trebui să mai merg, deja simt necesitatea, dar nu am timp", a declarat președintele PLDM, în cadrul unui interviu pentru Unimedia

„Republica Moldova ori îmbunătățește relațiile cu Federația Rusă, ori nu atinge lucrurile"
Portalul de ştiri jurnal.md scrie despre o declaraţie făcută de analistul politic Igor Boţan în cadrul emisiunii Fabrika de la Publika TV. „Republica Moldova ori îmbunătățește relațiile cu Federația Rusă, ori nu atinge lucrurile. Nu suntem entitatea care să hărțuiască Rusia. În relațiile moldo-ruse, trebuie să evităm antagonismele", spune analistul.


„Proba de foc a Alianţei o va constitui alegerile locale"
„Resetarea" Alianţei pentru Integrare Europeană (AIE) şi alegerea lui Marian Lupu în funcţia de preşedinte (interimar) al R. Moldova au mai diminuat „temperatura politică" în societate. Liniştea şi calmul care s-au instalat sunt însă amăgitoare, ceea ce avem acum fiind o acalmie înaintea furtunii, scrie cotidianul „Timpul", adăugând că „Sub Alianţa constituită cu atâta greu sunt puse mai multe bombe cu efect întârziat, iată de ce, anul 2011 va fi pentru ea unul plin de riscuri, în care se va verifica unitatea şi trăinicia ei. Proba de foc, indiscutabil, va constitui-o alegerile locale, în special, alegerea primarului general al Chişinăului."

Moldovenii, la schiat în România

Portalul postului de televiziune Pro TV informează că staţiunea preferată aleasă de moldoveni pentru vacanţa de iarnă sunt pârtiile din România. „Ziua de ieri a fost una aglomerata pentru angajatii vamei Albita. Acestia au trebuit sa faca fata unui flux mult mai mare de moldoveni care isi prelungesc sarbatorile in muntii din Romania. Doar ieri, prin vama Albita au trecut 1 500 de masini si aproape 7 000 de moldoveni", scrie Pro TV.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările