Republica Moldova e cotată mai bine decât România în topul caselor de pariuri de la Eurovision

Republica Moldova e cotată mai bine decât România în topul caselor de pariuri de la Eurovision

Aliona Moon reprezintă Republica Moldova la competiţia internaţională Eurovision din Suedia

23 dintre cele mai mari case de pariuri din lume au poziţionat Republica Moldova cu şase locuri mai sus decât România. Totuşi, ţara noastră e departe de vârful clasamentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aliona Moon, reprezentanta Republicii Moldova la competiţia internaţională Eurovision care va începe peste două zile la Malmo, în Suedia, e departe de topul celor mai bune cotate cântăreţe din acest concurs, potrivit caselor de pariuri.

Potrivit Oddschecker.com, Moldova se situează pe locul 20 din totalul de 39 de ţări participante, cu doar şase locuri mai sus decât România. Poziţia reprezintă o medie a cotaţiilor oferite de cele mai mari 23 de case de pariuri din lume, la care cei doritori îşi pot susţine artiştii favoriţi din competiţie.

Pe primele cinci locuri din acest clasament se poziţionează, în ordine, Danemarca, Ucraina, Norvegia, Rusia şi Azerbaijan. La polul opus, codaşele clasamentului sunt Elveţia, Lituania, Albania, Macedonia şi Letonia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările