Rep. Moldova. Alerte cu bombă la Aeroport, Parlament, Guvern şi la alte instituţii

Rep. Moldova. Alerte cu bombă la Aeroport, Parlament, Guvern şi la alte instituţii

Alerte cu bombă la mai multe instituţii de stat şi private din R. Moldova. Este vorba despre Parlament, Guvern, instituţii judecătoreşti, centre comerciale, spitale, dar şi Aeroportul Internaţional Chişinău, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul General al Poliţiei precizează că instituţiile ţintă a alertelor au fost avertizate despre amplasarea obiectelor explozibile prin intermediul poştei electronice. Ca urmare a fost sesizată poliţia. La fata locului au fost orientate toate serviciile specializate pentru efectuarea verificărilor, dar şi pentru a stabili toate circumstanţele. Luni, 4 iulie, la Aeroportul Internaţional Chişinău au fost anunţate două alerte cu bombă care s-au dovedit a fi false. Comunicarea mincinoasă cu bună ştiinţă despre actul de terorism se pedepseşte cu amendă până la 42 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare până la 2 ani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările