Reacţia Publika TV faţă de disputa dintre jurnalista Alina Ţurcanu cu unul dintre angajaţii paginii de internet Publika.md

Reacţia Publika TV faţă de disputa dintre jurnalista Alina Ţurcanu cu unul dintre angajaţii paginii de internet Publika.md

Foto Publika.md

Conducerea Publika TV a publicat un comunicat în care aduce precizări suplimentare faţă de reacţia Consiliului de Presă de la Chişinău care a condamnat un dialog purtat între jurnalista Alina Ţurcanu şi reporterul Daniel Lachi.

Comunicatul Publika TV arată că directorul de ştiri Oleg Cristal ”i-a cerut scuze doamnei Alina Ţurcanu, deşi opiniile mai tranşante ale domnului Lachi nu au fost exprimate în numele lui Publika TV. Din păcate şi în mod cu totul de neînţeles, doamna Ţurcanu a considerat că acest lucru nu este suficient”. În acelaşi comunicat se arată că a fost vorba de un dialog privat şi că ”unele formulări din dialogul personal al Alinei Ţurcanu cu domnul Lachi au fost interpretate drept ameninţări fizice din partea acestuia”.
Publika TV mai anunţă că: ”În ceea ce priveşte atitudinea companiei faţă de domnul Daniel Lachi, acesta a fost sancţionat conform regulamentelor interne ale instituţiei. Domnul Lachi a precizat că pretinsele ameniţări la care ar fi supus-o pe doamna Ţurcanu se referă strict la urmărirea pe viitor a postărilor acesteia şi la pedepsirea lor prin răspunsuri cu alte postări, nu la agresiune fizică”.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările