Purcari donează 2 milioane de lei pentru lupta împotriva COVID-19

Purcari donează 2 milioane de lei pentru lupta împotriva COVID-19

Vinăria Purcari sursa purcari.md

Grupul Purcari a anunţat că va contribui cu 2 milioane de lei moldoveneşti (500 mii RON) către un fond adresat combaterii epidemiei COVID- 19 în Republica Moldova şi România. Jumătate din această sumă reprezintă contribuţia personală a fondatorului grupului, Victor Bostan.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vom raporta comunităţii toate proiectele individuale care urmează să fie finanţate din acest fond, de la achiziţii de ventilatoare pentru plămâni, la suport pentru personalul medical şi ajutarea bătrânilor rămaşi în izolare acasă”, se arată într-un comunicat al grupului, citat de finewine.md.

De asemenea, grupul Purcari declară că va menţine angajamentele faţă de cei peste 1.000 de angajaţi, dar şi faţă de furnizori.

„Vom continua să menţinem planurile noastre de aprovizionare, din moment ce alte mii de angajaţi ai partenerilor noştri, multe din ele afaceri mici şi fermieri, depind de capacitatea noastră de a continua să achiziţionăm bunurile şi serviciile lor”, se mai arată în apelul companiei.

În afară de aceasta, şi-au anunţat contribuţia personală în fondul anti-Covid membrii Consiliului de Administraţie şi reprezentanţii top-managementului, care s-au arătat dispuşi să cedeze între 25 şi 100% din venituri, pe durata de până la un an.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: