Protest inedit la Chişinău. O tânără s-a dezbrăcat până la lenjerie în faţa Poliţiei de Frontieră VIDEO

Protest inedit la Chişinău. O tânără s-a dezbrăcat până la lenjerie în faţa Poliţiei de Frontieră VIDEO

O însoţitoare de bord a venit în dimineaţa zilei de miercuri, 3 martie, la sediul Poliţiei de Frontieră al Aeroportului Internaţional Chişinău pentru a protesta faţă de acţiunile poliţiştilor de Frontieră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai exact, poliţiştii de Frontieră ar fi hărţuit sexual atât tânăra respectivă, cât şi colegele ei, pe care le-ar fi obligat periodic să se dezbrace până la lenjerie intimă sau chiar de tot, în timpul controlului de frontieră.

În semn de protest, tânăra, însoţită de liderul Partidului Democraţia Acasă, Vasile Costiuc, s-a dezbracăt până la lenjerie intimă în faţa poliţiştilor.
 
„Mai multe însoţitoare de bord ale unei companii de transport se plâng că sunt intimidate şi hărţuite regulat, în incinta Aeroportului Chişinău de către colaboratorii Poliţiei de Frontieră. Sunt dezbrăcate până la lenjeria intimă şi chiar au fost cazuri când au fost "rugate" să se dezbrace de tot. Aşa metode utilizează instituţiile statului pentru a pune presiune pe unii agenţi economici „incomozi”, care nu vor să plătească taxe neformale "de protecţie" "ca în anii '90”, se spune într-un comunicat de presă al Partidului Democraţia Acasă.
 
Poliţia de Frontieră încă nu a comentat acest caz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările