„Procurăreasa Chiriţa“ face senzaţie pe reţelele sociale

„Procurăreasa Chiriţa“ face senzaţie pe reţelele sociale

Procurorul Elena Neaga, sursă de inspiraţie pentru afişul unei piese de teatru Sursa: Facebook.com/TEI.md

Afişul postat de reprezentanţii Teatrului Eugene Ionesco o înfăţişează pe „Chiriţa“ lui Vasile Alecsandri în casa procuroarei Elena Neaga, care s-a lăudat cu averea ei pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiriţa din provincie e procurăreasă la Chişinău, dar stă la Străşeni. De-atâta modestie, merge cu microbuzul acasă. Însă îşi compensează statutul de cucoană bine prin vila cu trei etaje, cu turnuri la intrarea în casă şi turnuleţe la plita din bucătărie, ca o bugetară onestă ce este.

Personaj comunicativ, îşi fotografiază tematic cu telefonul toată averea din dotare, îşi face selfies în uniforma de procuror, iar apoi postează imaginile pe reţelele de socializare. Îi place să fie admirată şi pozează în orice: în halat, în picioarele dezgolite, în pat, în bucătărie, lângă icoana făcătoare de minuni la cuptor, în birou şi în faţa oglinzii din dormitor.

Cei dornici s-o cunoască pe viu au avut ocazia s-o admire în toată splendoarea ei provincială pe pagina de Facebook a Teatrului Eugene Ionesco şi weekendul trecut, în sala de teatru, în comedia «Chiriţa în provincie» regizată de Petru Vutcărău. 

„Am adaptat afişul spectacolului pentru pagina noastră de Facebook, în funcţie de noutăţile de săptămâna trecută. Prezenţa la spectacol n-a fost mai numeroasă decât de obice, însă aprecierile primite pe pagina de socializare au fost foarte mult“, ne-a spus Dumitriţa Butnaru, managerul de comunicare al teatrului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările