PRO TV: Reconstituirea tragicului incident din Pădurea Domnească

PRO TV: Reconstituirea tragicului incident din Pădurea Domnească

Schema producerii tragicului incident CAPTURA PRO TV

Un martor ocular prezent la vânătoarea din 23 decembrie le-a descris organelor de anchetă schema de poziţionare a fiecărui participant, informează PRO TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit sursei citate de PRO TV, cele şapte persoane din echipă s-au aranjat în două linii care se intersectau sub un unghi obtuz. Vânătorii se aflau la o distanţă de circa 70 de metri unul faţă de celălalt.

Sorin Paciu era înarmat doar cu aparatul foto cu care făcea poze pentru fiica sa. Victima se afla în spatele lui Ghenadie Sajin. Participanţii au fost instruiţi să tragă doar în zona din faţă sau spatele lor, fiind categoric interzis sa împuşte în părţi.

La un moment dat, un mistreţ a trecut pe lângă judecătorul Gheorghe Creţu, iar acesta ar fi tras 5 focuri de armă spre animal, aflat în direcţia lui Paciu. Un glonte l-ar fi atins pe tânăr. Martorul a confirmat faptul că judecătorul ar fi folosit gloanţe de tip Trio cu trei bile de plumbe, care, potrivit unora, sunt interzise la vânătoare.
Aşa a descris incidentul unul dintre martorii lui, precizând că judecătorul Gheorghe Creţu ar fost cel care a tras, potrivit PRO TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: