Printre victimele accidentului aviatic din Rusia nu sunt cetăţeni moldoveni

Printre victimele accidentului aviatic din Rusia nu sunt cetăţeni moldoveni

FOTO captură video

Printre victimele accidentului aviatic produs duminică, 11 februarie, în Federaţia Rusă, soldat cu 71 de morţi, cetăţeni moldoveni nu sunt. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către şeful Serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Alexandr Roitman.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ambasada Republicii Moldova la Moscova a luat legătura cu autorităţile ruse, iar astăzi a fost confirmată informaţia că printre victime nu sunt cetăţeni moldoveni.

Un avion care a decolat de pe aeroportul Domodedovo (Moscova), spre oraşul Orsk, s-a prăbuşit duminică, 11 februarie, pe un câmp, în apropiere de Moscova. La bord se aflau 71 de oameni, printre care şi copii. Supravieţuitori nu sunt. Printre versiunile preliminare se examinează şi o posibilă defecţiune tehnică.

Conducerea Moldovei a transmis condoleanţe în legătură cu tragedia aviatică produsă în Federaţia Rusă. „Am aflat cu întristare vestea despre tragedia aviatică de lângă Moscova. Condoleanţe familiilor şi prietenilor victimelor… O dovadă dureroasă că viaţa nu poate fi pe deplin planificată…”, a scris pe Facebook preşedintele Parlamentului, Andrian Candu. Preşedintele ţării, Igor Dodon, a transmis un mesaj de condoleanţe omologului său rus Vladimir Putin.
 
citeste totul despre: