Prin Chişinău se plimbă sosiile vedetelor de la Hollywood. Cine este Robert Pattinson de Moldova

Prin Chişinău se plimbă sosiile vedetelor de la Hollywood. Cine este Robert Pattinson de Moldova

Coafat şi machiat, Cristian Rotaru seamănă izbitor cu vedeta din Twilight FOTO: Captură video JurnalTV

Câteva dintre vedetele de la Hollywood au nişte sosii şi la Chişinău. Emisiunea Paparazzi de la JurnalTV a găsit patru tineri care seamănă leit cu actorii Robert Pattinson şi Taylor Lautner din „Twilight“, dar şi cu Adam Sandler şi Ian Somerhalder, vedeta „The Vampire Diaries“.

Ştiri pe aceeaşi temă

JurnalTV a machiat băieţii, i-a coafat şi s-a plimbat cu ei pe stradă pentru a vedea reacţia fanelor. Aceasta nu a întârziat să apară când tinerele au văzut prima sosie. Dima Casian este elev şi este geamănul lui Taylor Lautner care-l joacă pe Jaycob din filmul adorat de sute de fete din întreaga lume - „Twilight“. Băiatul a mărturisit pentru postul TV că viaţa lui e puternic influenţată de asemănarea cu vestitul personaj.

Şi Cristian Rotaru, student la UTM, a atras privirile multor fane care au făcut şi poze cu el. Tânărul este sosia lui Robert Pattinson, vampirul adorat de adolescentele din toată lumea. Echipa JurnalTV a găsit şi gemenii moldoveni ai actorilor Adam Sandler şi Ian Somerhalder.

Fanele s-au prins pe loc că există o diferenţă dintre actorii preferaţi şi sosiile lor, dar au făcut poze cu ei şi au primit autografe.

Video de la JurnalTV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările