Primarul Chişinăului, infectat cu SARS-CoV-2

Primarul Chişinăului, infectat cu SARS-CoV-2

Primarul municipiului Chişinău, Ion Ceban, a anunţat joi, 18 martie, că a fost diagnosticat cu COVID-19. Edilul a precizat că se simte bine şi că primeşte tratament la domiciliu. El a adăugat că în această perioadă va munci de acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Prieteni anunț că am primit rezultatul testului pozitiv! Am făcut testul de rutină în contextul în care în primărie sunt foarte mulți colegi infectați cu COVID-19. Unii au starea de sănătate gravă, alții au aflat întâmplător, deoarece am solicitat ca toți angajații să fie testați”, a scris Ion Ceban pe Facebook.
 
„Aveți grijă și recomand tuturor angajatorilor să testeze lucrătorii pentru a se asigura că toți sunt în ordine. Purtați măștile și țineți cont de toate recomandările specialiștilor”, a mai spus primarul.

Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns în Moldova la 208.980, după ce miercuri, 17 martie, au fost înregistrate 1.916 de cazuri.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările