Prima preselecţie pentru concursul "Moldova are Talent“ va avea loc la baştina lui Plahotniuc

Prima preselecţie pentru concursul

Mulţi moldoveni au participat la showul Românii au talent

Pe 15 mai, artiştii amatori din Nisporeni, care cred că au potenţial şi pot aduce spectacolul în scenă, pot veni la preselecţiile "Moldova are talent", anunţă postul Prime TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Cel mai popular show al talentelor la nivel mondial a ajuns acum şi în Republica Moldova. Concursul „Moldova are talent” va fi difuzat la postul Prime TV, controlat de structuri apropiate deputatului Vlad Plahotniuc.

Cei mai dotaţi moldoveni sunt aşteptaţi să intre în competiţia talentelor pe 15 mai, la Nisporeni. Până pe 29 iunie, echipa "Moldova are Talent" va poposi în alte 11 localităti )Bălţi, Drochia, Soroca, Edineţ, Orhei, Cahul, Comrat, Ungheni, Hânceşti, Căuşeni şi Chişinău), pentru le oferi tuturor şansa de a deveni vedetă.

În cadrul proiectului participanţii îşi vor etala talentul în faţa întregii ţări şi vor lupta pentru a evolua pe cea mai mare scenă a ţării de Revelion şi premiul cel mare în valoare de minim 500.000 lei.

Doritorii sunt invitaţi să completeze formularul online pe pagina web www.moldovaaretalent.md.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările