Preşedintele Nicolae Timofti îndeamnă la credinţă şi iertare în mesajul de felicitare transmis cu ocazia Paştelui

Preşedintele Nicolae Timofti îndeamnă la credinţă şi iertare în mesajul de felicitare transmis cu ocazia Paştelui

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis un mesaj de felicitare cu prilejul Sărbătorii Învierii Domnului.

Ştiri pe aceeaşi temă

În mesaj, şeful statului a îndemnat la credinţă, speranţă şi iertare, transmite IPN.

„În aceste clipe de intensă trăire spirituală, când creştinii ortodocşi cinstesc Sărbătoarea Învierii Domnului, doresc să împărtăşesc cu Dumneavoastră Marea Bucurie. Miracolul Sărbătorii izvorăşte din slăvirea lui Hristos, a Celui care s-a sacrificat întru izbăvirea eternă a neamului omenesc. Astăzi, când rutina existenţială, vicisitudinile timpului şi preocupările materiale domină cugetele, avem nevoie de credinţă, de speranţă şi de iertare”, a spus preşedintele.

Nicolae Timofti a spus că este de datoria fiecăruia să acumuleze energia necesară pentru a depăşi dilemele perioadei pe care o parcurge Republica Moldova, pentru a fi consecvenţi în intenţia de a avea o societate prosperă, pentru a ne îngriji de toţi acei care au nevoie de sprijinul şi dragostea noastră. Şeful statului a urat cetăţenilor pace, linişte sufletească, împăcare cu sine şi cu cei din jur, iar Lumina din Noaptea Învierii să îl călăuzească pe fiecare în lucrurile bune şi în intenţiile frumoase. „Hristos a Înviat!”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: