Igor Dodon, implicat într-un grav accident rutier la Străşeni. Preşedintele a fost transportat la spital UPDATE FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO protv.md
FOTO protv.md

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost transportat de urgenţă la spital, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni.

UPDATE 16.00 Directorul Spitalului de Urgenţă Chişinău, Mihai Ciocanu, a declarat, pentru Digi24, că la unitatea spitalicească au ajuns, în urma accidentului, două persoane: Igor Dodon şi soţia acestuia, Galina. „Preşedintele a prezentat leziuni uşoare şi amândoi au fost externaţi“, a precizat Mihai Ciocanu.

Vlad Batrîncea lansează o ipoteză-şoc în cazul accidentului în care a fost implicat Igor Dodon: „Nemernicilor! Este o tentativă de omor!“ VIDEO

UPDATE 15.15 Potrivit directorului Serviciului de Protecţie de Stat din Republica Moldova, Anatol Golea, coloana prezidenţială circula regulamentar. Se pare că accidentul s-a petrecut din cauza unui camion care a tăiat calea coloanei oficiale. Golea susţine că în maşină, alături de preşedintele ţării, se afla un singur membru al familiei - unul dintre fiii lui Igor Dodon.

GALERIE FOTO

UPDATE 15.10 Şeful Inspectoratului General de Poliţie al Republicii Moldova, Alexandru Pînzari, a confirmat faptul că Igor Dodon se află la spital şi că nu este rănit grav. „Igor Dodon era însoţit, în maşină, de către doi membri ai familiei“, a spus Pînzari, citat de Digi24. 

UPDATE 15.00 Potrivit Digi24, în maşina în care se afla preşedintele ţării erau şi mama acestuia şi unul dintre fiii săi.

Se pare că starea şoferului aflat la volanul autoturismului care îl transporta pe Igor Dodon este gravă.

UPDATE 14.50 Două maşini din coloana oficială a preşedintelui Republicii Moldova au fost implicate în accidentul rutier. Potrivit protv.md, persoanele aflate în automobilele implicate în accident au primit asistenţă medicală. Poliţia cercetează circumstanţele producerii accidentului.

accident dodon

Digi24 transmite că preşedintele moldovean a fost transportat la spital.

Potrivit Marianei Beţivu, ofiţerul de presă al Inspectoratului General de Patrulare, accidentul, în care a fost implicată coloana prezidenţială, s-a produs pe Şoseaua Chişinău-Călăraşi, transmite protv.md.

accident dodon

FOTO Unimedia

Ştire în curs de actualizare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite