Poliţiştii şi militarii patrulează străzile din Chişinău şi din raioane

Poliţiştii şi militarii patrulează străzile din Chişinău şi din raioane

Poliţiştii şi militarii vor patrula străzile din municipiul Chişinău, dar şi din mai multe raioane pentru a monitoriza respectarea măsurilor impuse de autorităţi şi pentru a informa cetăţenii despre riscurile răspândirii şi îmbolnăvirii cu virusul COVID-19, transmite IPN.

Ministerul Afacerilor Interne menţionează că grupurile mixte, însoţite de tehnică militară, vor asigura inclusiv respectarea de către cetăţeni a regimului de carantină şi izolare la domiciliu pe perioada stării de urgenţă.

Echipaje comune se vor deplasa prin localităţile raionului Cahul, Hânceşti, Sângerei şi Bălţi, dar şi pe întreg teritoriul municipiului Chişinău.  În următoarele zile, aceste acţiuni vor continua, iar cetăţenilor le este recomandat să se informeze despre toate măsurile organizate şi să respecte noile restricţii care intră în vigoare de astăzi.

De asemenea, au fost create echipaje comune, formate din poliţişti şi militari, care vor patrula împreună locurile publice, inclusiv parcurile şi zonele de agrement, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea respectării măsurilor stabilite de autorităţi în perioada stării de urgenţă.

Din 25 martie, accesul cetăţenilor în spaţiile publice, precum parcuri, terenuri şi alte zone unde se pot forma aglomerări de persoane, va fi limitat. Măsura este valabilă pentru municipii, oraşe şi centre raionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: