Piaţa Centrală din Chişinău are o nouă conducere

Piaţa Centrală din Chişinău are o nouă conducere

FOTO IPN

În fruntea întreprinderii municipale „Piaţa Centrală” a fost numit un nou director. Este vorba despre Viorel Braga, om de afaceri, care a fost prezentat la şedinţa Primăriei luni, 24 iunie, transmite IPN.

Pentru funcţiile de vicedirector primarul interimar Ruslan Codreanu i-a propus pe Vlad Nicolaescu şi Ion Romanenco, însă aceştia urmează să fie numiţi în funcţie de către directorul Pieţei.

„Rugămintea mea către colegi a fost ca şi către anteriorii directori – comunicare cu toţi agenţii economici, susţinerea producătorilor autohtoni, crearea condiţiilor adecvate, modernizarea Pieţei Centrale, salubrizarea perimetrului Pieţei, transparenţă şi tot ce înseamnă servicii online”, a notat edilul.

Viorel Braga a spus că decomandată este prematur să facă declaraţii, mai întâi urmează să se documenteze. Întrebat de jurnalişti în ce domeniu îşi desfăşoară activitatea, noul director a spus că este vorba despre alimentaţie publică, iniţiindu-şi afacerea în 2010. Acesta îşi propune să vină cu schimbări, astfel încât produsele autohtone să fie valorificate, acestea fiind şi sigure pentru sănătatea consumatorilor.

La sfârşitul săptămânii trecute, Ruslan Codreanu a demis conducerea „Pieţei Centrale”, din cauza acuzaţiilor de corupţie din partea comercianţilor şi agenţilor economici care activează pe teritoriul pieţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: