Peste 82 de mii de oameni au murit răpuşi de COVID-19 în toată lumea

Peste 82 de mii de oameni au murit răpuşi de COVID-19 în toată lumea

COVID-19 a provocat până acum peste 82 de mii decese în toată lumea. Doar pe parcursul zilei de ieri, 7 aprilie, au fost raportate 7.380 de decese, dintre care aproape două mii în Statele Unite ale Americii. Italia rămâne pe primul loc în lume după numărul de pierderi de vieţi omeneşti: până acum au fost raportate peste 17 mii de decese provocate de COVID-19, ieri fiind înregistrate 604 decese, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cele peste două sute de ţări afectate de noul tip de coronavirus, au fost confirmate în total peste 1,4 milioane de cazuri de îmbolnăvire. Cele mai multe cazuri confirmate de COVID-19 sunt în statele Unite ale Americii, peste 400 de mii, iar numărul deceselor asociate cu noul tip de coronavirus în SUA a crescut până la aproape 13 mii.

Pe parcursul zilei de ieri, în Spania au fost raportate 704 decese provocate de COVID-19. Acesta este a doua ţară după numărul deceselor înregistrate. Noul tip de coronavirus a provocat în această ţară peste14 mii de decese. În Franţa au murit peste 10 mii de oameni, iar în Germania sunt 2.016 decese.

Până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 1.056  cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus, iar numărul deceselor asociate cu COVID-19 a ajuns la 25.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: