Percheziţii de amploare la punctele vamale Leuşeni şi Sculeni. Au fost reţinute 24 persoane dintre care 13 vameşi

Percheziţii de amploare la punctele vamale Leuşeni şi Sculeni. Au fost reţinute 24 persoane dintre care 13 vameşi

FOTO Mediafax

Percheziţii de amploare au loc marţi dimineaţă, 1 noiembrie, la punctele vamale Sculeni şi Leuşeni. Ambele puncte au fost închise, însă la scurt timp, activitatea în punctul vamal Sculeni a fost reluată. Informaţia a fost confirmată de către ofiţerul de presă al Centrului Naţional Anticorupţie, Angela Starinschi.

Update: Centrul Naţional Anticorupţie anunţă că şi punctul vamal Leuşeni şi-a reluat activitatea. Potrivit CNA, percheziţiile continuă. 
 
Update: Numărul persoanelor reţinute ca urmare a percheziţiilor de marţi, 1 noiembrie, la punctele vamale Sculeni şi Leuşeni se ridică la 24. Printre aceştia se numără 13 inspectori vamali, trei poliţişti de frontieră, patru operatori economici şi patru şoferi. Operaţiunea, care este desfăşurată de către Centrul Naţional Anticorupţie, Poliţia de Frontieră, Serviciul Vamal şi Procuratura Anticorupţie, continuă.

Percheziţii de amploare au loc în această dimineaţă, 1 noiembrie, la punctele vamale Sculeni şi Leuşeni. Ambele puncte au fost închise, însă la scurt timp, activitatea în punctul vamal Sculeni a fost reluată. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către ofiţerul de presă al Centrului Naţional Anticorupţie, Angela Starinschi.
 
„Regretăm disconfortul creat de închiderea vămilor, sperăm că în cel mai scurt timp să poată fi redeschise, se caută împreună cu Serviciul Vamal soluţii pentru ca cetăţenii care vor sa treacă frontiera să fie cât mai puţin afectaţi”, a declarat Angela Starinschi.
 
Docamdată nu se cunosc detalii despre motivele percheziţiilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: