Parlamentul a aprobat încetarea mandatului Cristinei Ţărnă

Parlamentul a aprobat
încetarea mandatului Cristinei Ţărnă

Parlamentul a luat act de hotărârea de încetare a mandatului de director adjunct al Centrului Naţional Anticorupţie în baza cererii depuse de Cristina Ţărnă, transmite IPN.

Cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi în plenul Parlamentului, proiectul de încetare a mandatului a fost adoptat. Hotărârea intră în vigoare la data adoptării.
 
Cristina Ţărnă a fost numită în funcţia de vicedirector în noiembrie 2013.
 
„Consider că reformele anunţate şi demarate în domeniul anticorupţie reduc substanţial din politicile promovate cu expertiza CNA şi implicarea mea în ultimii ani, fiind vorba de mai multe legi şi politici care abia încep să fie puse în aplicare. În situaţia creată, în care viziunile pe care le împărtăşesc nu sunt compatibile cu viziunile anunţate, nu văd rostul să rămân în această funcţie. Ţin să infirm speculaţiile legate de interesul meu de a candida pentru alte funcţii publice (ANI, ARBI) sau de a mă implica în activitate politică. Pentru moment, unicele mele intenţii profesionale sunt legate de revenirea la activitatea de consultanţă naţională şi internaţională în domeniul de integritate şi anticorupţie”, a scris Cristina Ţărnă, într-o postare pe o reţea de socializare, după ce şi-a anunţat demisia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: