Pacienţii infectaţi cu COVID-19 ar putea fi plasaţi în sanatoriile de la Vadul lui Vodă

Pacienţii infectaţi cu COVID-19 ar putea fi plasaţi în sanatoriile de la Vadul lui Vodă

FOTO simbol

Primarul de Chişinău, Ion Ceban, a avut o întrevedere miercuri, 25 martie, cu reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. În cadrul discuţiei au fost abordate mai multe subiecte ce ţin de lupta împotriva COVID-19.

Ion Ceban a vorbit despre acţiunile pe care le poate întreprinde Primăria în vederea salvării de vieţi omeneşti şi a enumerat câteva soluţii, printre care posibilitatea ca pacienţii infectaţi cu COVID-19 să fie plasaţi şi izolaţi în sanatoriile de la Vadul lui Vodă, dacă se va constata că acestea corespund normelor sanitare.
 
De asemenea, Primăria ia în calcul procurarea de teste pentru depistarea COVID-19.

Amintim că numărul celor infectaţi cu COVID-19 în Republica Moldova continuă să crească. Ministra Sănătăţii, Viorica Dumbrăveanu, a anunţat că pe parcursul zilei de miercuri, 25 martie, au fost confirmate alte 24 cazuri de infectare cu coronavirus, din 153 probe procesate. În total, numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 149.

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: