ONG-urile din Republica Moldova propun soluţii sociale la Civic Fest 2015

ONG-urile din Republica Moldova propun soluţii sociale la Civic Fest 2015

Festivalul ONG-urilor la Chişinău. FOTO: civicfest.md

ONG-urile din Republica Moldova se întâlnesc la cea de-a treia ediţie a Festivalului „Civic Fest - Moldova pentru cetăţeni, Moldova pentru tine!”, în perioada 24-26 septembrie 2015.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul va avea loc pe 24 şi 25 septembrie 2015, la Muzeul Naţional de Artă a Moldovei, începând cu ora 9:00, iar pe 26 septembrie, la Rezervaţia Naturală Orheiul Vechi, Teatrul în Aer Liber, începând cu ora 11:00.
 
Participanţii la festival vor afla totul despre antreprenoriatul social şi integrarea socială, securitatea alimentară şi de mediu, activismul social cu implicarea tinerilor şi implicarea femeilor în afaceri. De asemenea, vor avea loc ateliere de lucru, expoziţii de artă, muzică în aer liber şi expoziţie cu lucrări manuale de vânzare. 
 
„Festivalul Civic Fest reprezintă o platformă de promovare a bunelor practici şi iniţiative de succes, care vin sa impulsioneze schimbările pozitive în domeniile social, economic şi politic ale Republicii Moldova. Scopul nostru este de a susţine implicarea actorilor societăţii civile în soluţionarea unor probleme sociale”, susţine Sorin Mereacre, preşedintele Fundatiei Est-Europene.
 
„Anul acesta, Civic Fest va fi organizat şi la Orheiul Vechi pentru că este o carte de vizită a ţării şi necesită o încurajare a participării mai active a cetăţenilor în dezvoltarea comunităţii. În special, vom lansa mai multe iniţiative civice menite să protejeze mediul, să conserveze patrimoniul natural şi istoric şi să promoveze cultura ecologică”, spune Tudor Ştefan, fondator Civic Fest.
 
Participarea este gratuită, iar înregistrarea poate fi confirmată până pe data de 21 septembrie 2015, la adresa de e-mail: office@civicfest.md sau la tel. 022240274, 069783606.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările