O nouă companie se lansează pe piaţa aeriană din Moldova. Cum se va numi şi către ce destinaţii vor fi zborurile

O nouă companie se lansează pe piaţa aeriană din Moldova. Cum se va numi şi către ce destinaţii vor fi zborurile

FOTO simbol

Compania aeriană HiSky anunţă că, începând cu 20 februarie, consumatorii de servicii avia din Republica Moldova au nouă alternativă. Compania, care este fondată în Moldova, se lansează pe piaţa locală şi regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans.

Ştiri pe aceeaşi temă

HiSky scoate la vânzare bilete către şase destinaţii din Europa: Londra, Dublin, Lisabona, Paris, Bologna şi Dusseldorf. Dusseldorf reprezintă o premieră pentru piaţa din Moldova, cursele spre această destinaţie fiind planificate pentru fiecare zi de luni şi vineri.

Rezervarea biletelor poate fi făcută începând cu 20 februarie, însă cursele vor fi operate din 10 aprilie.

Compania promite că împreună cu partenerii săi de la Cobrex Trans că vor opera zborurile cu o flotă modernă - Airbus A320.

Politica de preţuri pe care se sprijină acest parteneriat îmbină principiile low-cost cu o gamă de servicii adiţionale.

Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium şi premium plus, dar indiferent pe care o vor alege pasagerii, vor avea parte de siguranţă, calitate şi o abordare cu stil.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: