O gheretă din Chişinău, jefuită şi incendiată de către trei persoane din Capitală

O gheretă din Chişinău, jefuită şi incendiată de către trei persoane din Capitală

FOTO politiacapitalei.md

Oamenii legii au reţinut doi bărbaţi cu vârstele de 22 ani şi, respectiv, 32 ani şi o femeie de 36 ani, toţi locuitori ai Capitalei, suspectaţi de săvârşirea unui furt dintr-o gheretă situată pe strada N. Dimo, după care aceştia au incendiat magazinul specializat în vânzarea produselor cosmetice şi chimice. Indivizii au fost escortaţi la Inspectorat pentru audieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc la data de 2 ianuarie curent, poliţiştii sectorului Râşcani din Chişinău au fost alertaţi că pe strada N.Dimo arde un butic, imediat la faţa locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului. 

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii au acumulat probe suficiente  ce demonstrează complicitatea lor în acest caz. Fiind audiaţi de forţele de ordine, supecţii şi-au recunoscut vinovăţia, comunicând că au pătruns în butic de unde au sustras mijloace financiare în sumă de 33.600 lei, după care au incendiat chioşcul pentru a tăinui infracţiunea. 

Astfel, cauzându-i agentului economic un prejudiciu în sumă de 107.300 lei.

În acest context a fost pornită cauză penală pentru furt. Conform legislaţiei în vigoare, bănuiţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările