O femeie din Chişinău şi-a omorât iubitul în noaptea de Revelion

O femeie din Chişinău şi-a omorât iubitul în noaptea de Revelion

FOTO simbol

O femeie de 59 de ani din Chişinău a fost reţinută pentru 72 de ore pentru omor. În dimineaţa zilei de 1 ianuarie curent, aceasta a contactat la 112 şi a comunicat că a depistat concubinul, în vârstă 53 de ani, fără suflare. La faţa locului imediat s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat şi medical legist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ulterior, în urma examinării cadavrului, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în rezultatul unei plăgi, provocate de un obiect ascuţit, în regiunea inimii. 

Urmare a investigaţiilor întreprinse la faţa locului de către forţele de ordine, s-a stabilit că suspecta locuia împreună cu concubinul, iar în urma consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, în urma căruia femeia cu un cuţit i-a aplicat o plagă în regiunea inimii. 

Ulterior, cu scopul de a ascunde fapta comisă, aceasta a aruncat hainele cu care era îmbrăcată victima, iar rana a prelucrat-o cu soluţie de iod şi a mers la culcare în altă camera.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru „violenţă în familie” care a cauzat vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu decesul victimei, iar în cadrul acţiunilor procesual penale femeia şi-a recunoscut vinovăţia.

Pentru fapta comisă, conform legislaţiei penale în vigoare, femeia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: