O companie a transferat instituţiilor medicale din R. Moldova 1 milion de lei

O companie a transferat instituţiilor medicale din R. Moldova 1 milion de lei

Holdingul Transoil a transferat un milion de lei pe contul special deschis de Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale pentru susţinerea instituţiilor medicale şi a medicilor care luptă cu epidemia COVID-19, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al holdingului, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proprietarul companiei, Vaja Jhashi, consideră că, în aceste momente grele, trebuie de acţionat în comun. „Fiecare din noi trebuie să vină cu propria contribuţie, dar în primul rând trebuie să îi susţinem pe medici, care se află pe prima linie, îsi riscă sănătatea, depun eforturi enorme pentru a-i trata pe bolnavi, pentru a nu permite virusului să iasă învingător în lupta pentru viaţă”, a declarat Vaja Jhashi.

Până acum mai mulţi agenţi economici au făcut donaţii pentru a ajuta sistemul medical din ţară. Printre aceştia, compania de mezeluri Rogob, compania de microfinanţare Iute Credit, iTaxi şi mai multe unităţi de alimentaţie publică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: