O companie din România l-ar putea acționa în judecată pe Igor Dodon

O companie din România l-ar putea acționa în judecată pe Igor Dodon

Igor Dodon, candidatul PCRM la şefia Primăriei Chişinău, a promis că va avea o campanie curată

Reprezentanții „Carpat Belaz Service" susțin că pretendentul PCRM la funcția de primar al Capitalei a adus prejudicii grave imaginii companiei în cazul achiziționării celor 102 troleibuze noi pentru Chișinău.

Conducerea dealer-ului oficial al uzinei de troleibuze din Belarus respinge acuzațiile aduse de Igor Dodon și spune că materialele prezentate de către acesta, inclusiv extracte din Monitorul Oficial al României, sunt false.

Compania susține că tranzacția cu Primăria Chișinău a fost perfect legală și neagă că s-ar afla în prag de faliment, ar avea litigii cu partenerii sau datorii la plata impozitelor.

Juriștii companiei calculează valoarea prejudiciilor morale pentru o acțiune în judecată.

Anterior, Igor Dodon l-a acuzat pe contracandidatul său Dorin Chirtoacă, fostul edil al Capitalei, că ar fi cumpărat troleibuzele la un preț mai mic decât cel anunțat printr-o firmă intermediară din Românie, în tranzacție fiind încasat și un comision de 2,5 milioane de euro.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: