Nicolae Timofti: „Eu vorbesc limba română, dar sunt jurist, iar în Constituție scrie «moldoveneasc㻓

Nicolae Timofti: „Eu vorbesc limba română, dar sunt jurist, iar în Constituție scrie «moldoveneasc㻓

Nicolae Timofti, preşedintele Republicii Moldova

Câini și pisici împușcate în plină stradă la Leova, interviu cu Nicolae Timofti, femeile nu-şi cunosc suficient drepturile și nu le apără sunt doar câteva subiecte de astăzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul emisiunii În Profunzime, Nicolae Timofti, președintele Republicii Moldova a declarat că vorbește limba română. „Eu vorbesc limba româna. Dar eu sunt jurist, iar în Constitutie scrie moldoveneasca", susține Nicolae Timofti.

Câini și pisici împușcate în plină stradă la Leova, anunță ProTV. Cel puțin asta spun locuitorii orașului Leova, care pe parcursul a câtorva zile au fost martorii unui adevărat masacru a patrupezilor din localitate. Primaria, însă, infirmă spusele oamenilor și susține că nimicirea maidanezilor a fost aprobată de consiliul raional.

Femeile nu-şi cunosc suficient drepturile și nu le apără, anunță radio Europa Liberă. Discriminarea femeilor însărcinate pare a fi mai degrabă regula, decât excepţia în Moldova. Dacă ar fi după unii angajatori, femeile însărcinate sau care intenţionează să nască pe durata unui contract de muncă trebuie să fie condamnate la şomaj.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările