Mitropolia Moldovei promovează toate teoriile conspiraţiei: Bill Gates a ucis 500 mii de copii în India, vaccinul antiCOVID  duce la microciparea populaţiei, tehnologia 5G a creat coronavirusul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biserica Ortodoxă din R. Moldova, supusă canonic jurisdicţiei Patriarhiei Ruse, s-a adresat cu o solicitare oficială către Guvern, Preşedinţie şi Parlament în care cere să nu permită vaccinarea obligatorie a populaţiei împotriva COVID-19. Biserica spune „că tehnologia 5G în combinaţie cu anumite vaccinuri administrate în China şi Italia au şi stat la baza apariţiei acestui virus care a întors pe dos întreaga planetă”.

„Tot mai mulţi preşedinţi de ţară, politicieni, deputaţi, oameni de afaceri şi experţi medicali deschis declară despre testarea câtorva vaccine anti-COVID 19 ce urmează a fi administrat de preferinţă în mod obligatoriu. Nu au lipsit astfel de declaraţii nici în mediul politic al Republicii Moldova. Cu toţii am fost avertizaţi despre un posibil nou val „pandemic” în apropierea lunii noiembrie, dar şi despre o campanie de vaccinare a întregii populaţii a ţării”, se spune în documentul Mitropoliei Chişinăului şi Întregii Moldove.

Biserica susţine că „este obligatoriu de a enunţa şi ideea că vaccinarea reprezintă şi un pericol de microcipare sau introducere în organismul uman a altor dispozitive străine lui”.

„Opinia publică din multe state europene protestează contra obligativităţii vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist doreşte să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G. În Parlamentul Italiei a fost formulat de către o deputată în mod oficial cererea de arestare a infractorului internaţional Bill Gates, care este acuzat de faptul că este un criminal împotriva umanităţii, că a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India, că susţine ideea de genocid pentru reducerea populaţiei planetei”, afirmă reprezentanţii Mitropoliei.

Potrivit Mitropoliei, „Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populaţiei, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacţionează la undele transmise de tehnologia 5G şi permit sistemului să îl controleze pe om de la distanţă”.

„A început microciparea în masă a populaţiei din Europa. Cu toate că în Suedia vaccinarea nu este obligatorie, totuşi mii de oameni, îndeosebi tineri, acceptă benevol şi chiar cer să li se implanteze un microcip introdus sub piele cu ajutorul unei seringi. Tehnologia dezvoltată în Suedia pare a fi apărut deja şi în Italia şi se consideră că ea va avansa, pe măsură ce guvernele, care reacţionează după acest virus planetar, îşi doresc un control asupra răspândirii bolii, iar aceste cipuri permit acest control”, se menţionează în documentul Mitropoliei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite