Ministrul de Externe al Finlandei vine astăzi la Chişinău

Ministrul de Externe al Finlandei vine astăzi la Chişinău

Ministrul de Externe din Finlanda, Erkki Tuomioja se află la Chişinău Foto: Um.fi

Ministrul afacerilor externe al Finlandei, Erkki Tuomioja, va efectua, în perioada 3-4 aprilie, o vizită oficială în Republica Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oficialul finlandez vine la invitaţia viceprim-ministrului Natalia Gherman, ministru al afacerilor externe şi integrării europene, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, programul vizitei include întrevederi cu preşedintele Nicolae Timofti, prim-ministrul Iurie Leancă şi cu preşedintele Parlamentului, Igor Corman.

În timpul întrevederilor vor fi abordate subiecte ce ţin de relaţiile bilaterale moldo-finlandeze, în special în domeniile justiţiei şi afaceri interne, precum şi perspectivele de dezvoltare a cooperării comercial-economice şi de atragere a investiţiilor finlandeze în economia naţională. De asemenea, discuţiile se vor axa pe subiecte de pe agenda europeană a Moldovei şi situaţia din regiune.

Miniştrii Natalia Gherman şi Erkki Tuomioja vor susţine o conferinţă de presă pentru reprezentanţii mass-media, în cursul zilei de astăzi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: