Ministrul Educaţiei a interzis activităţile politice şi electorale în şcoli

Ministrul Educaţiei a interzis activităţile politice şi electorale în şcoli

Organizarea activităţilor politice şi întâlnirile cu demnitarii de stat, alegătorii sau candidaţii la funcţii publice este interzisă în instituţiile de învăţământ. Ordinul a fost semnat de ministrul Educaţiei, Igor Şarov, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accesul în instituţiile de învăţământ este permis doar studenţilor, elevilor înscrişi în instituţia respectivă, personalului angajat şi colaboratorilor organelor de control. Accesul persoanelor sus-menţionate se va permite cu respectarea regulilor de protecţie împotriva noului tip de coronavirus.

Prezentul ordin se aplică ре perioada stării de urgеţă în sănătate publică.

Ordinul a fost semnat după ce preşedintele raionului Râşcani, Vasile Secrieru, a postat mai multe fotografii de la inaugurarea blocului sanitar din Gimnaziul din satul Hiliuţi. Din imaginile postate pe internet, se vede cum preşedintele raionului, împreună cu un deputat socialist, primarul satului şi directoarea liceului, apar fără măşti de protecţie şi înghesuiţi la uşa veceului, tăind o panglică roşie care era ţinută de doi copii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările